Vi er så heldige at præsentere hele PdC-serien fra internationalt prisvindende Agger Vin. Denne eksklusive serie består af fem unikke hedvine, der hver især fortæller sin egen historie om kvalitet og passion for vinhåndværket.

Inspirationen bag PdC by Agger er hentet fra det franske Cognacområde, hjemstedet for den traditionsrige Pineau des Charentes, der har været en del af den franske vintradition i over et halvt årtusinde. Det var med denne historiske baggrund i tankerne, at PdC by Agger kom til verden, navngivet efter vinbondens hustru, Charlotte, som med sine visionære ideer blev muse for seriens første hedvin, PdC by Agger RAV.

Hedvin er en type forstærket vin, hvilket betyder, at der er tilføjet en form for brændevin eller druesprit under eller efter fermenteringsprocessen. Dette stopper gæringen og bevarer en del af druernes naturlige sukker, hvilket giver en sødere og mere alkoholrig vin. Portvin, Sherry, Madeira og Marsala er eksempler på velkendte hedvine fra udlandet Nu har vi et dansk alternativ, som lever op til hypen.

Disse hedvine kan både nydes som en aperitif med en isterning i, men også til en lækker dessert.