Om os

DanishWine.com er sat i verdenen for at udbrede kendskabet til dansk vin både i Danmark og i udlandet.

Vi vil have dig til at smage på dansk vin og opdage de danske vingårde, som er i gang med at skabe et seriøst alternativ til de traditionelle vinlande. Der bliver lige nu produceret en masse spændende vine, som har sin egen danske karakteristika.

Vi, Yulia Blond og Christopher Hofman Laursen, er passionerede omkring dansk vin. Med en WSET certificering i bagagen, har vi de sidste år besøgt masser af vingårde for at finde den bedste kvalitet, som Danmark kan byde på.

På vores besøg rundt omkring på vingårde som Dyrehøj, Skærsøgaard, Vesterhave Vingård, Agger Vin og mange andre har vi både fået en stor smagsoplevelse og en spændende introduktion til de vinrebeller, som har kastet sig ud i vinproduktion i et nyt vinland som Danmark.

Vi vil have dig med på rejsen. Det kan du f.eks. gøre med at prøve en smagekasse, hvor du vil opleve vin, som vi opdaget rundt omkring i Danmark. Du kan også købe udvalgte vine via vores webshop. Vil du besøge en dansk vingård? Vi vil løbende lægge vinarrangementer op.

Hos DanishWine.com støtter vi op om de bæredygtige vingårde, som dyrker økologisk, dansk vin. Vi er medlem af følgende organisationer: