Om os

DanishWine.com er sat i verdenen for at udbrede kendskabet til dansk vin både i Danmark og i udlandet.

Vi vil have dig til at smage på dansk vin og opdage de danske vingårde, som er i gang med at skabe et seriøst alternativ til de traditionelle vinlande. Der bliver lige nu produceret en masse spændende vine, som har sin egen danske karakteristika.

Vi, Yulia Blond og Christopher Hofman Laursen, har over de sidste år besøgt masser af vingårde på tværs af Danmark. På vores besøg rundt omkring på vingårde som Dyrehøj, Tranekær, Ørby, Agger Vin og mange andre har vi både fået en stor smagsoplevelse og en spændende introduktion til de vinrebeller, som har kastet sig ud i vinproduktion i et nyt vinland som Danmark.

Vi vil have dig med på rejsen. Det kan du få med vores månedlige vinkasse, hvor du vil opleve vin, som vi opdaget rundt omkring i Danmark. Du kan også købe udvalgte vine via vores webshop. Vil du besøge en dansk vingård? Vi vil løbende lægge arrangementer op.

Hos DanishWine.com støtter vi op om de bæredygtige vingårde, som dyrker økologisk, dansk vin. Vi er medlem af følgende organisationer: