Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dyrehøj vingaard – guidet tur på vingården 18.5.24

18 maj -11:00 - 12:00

kr.125

Den korte rundvisning
på vingården
Turen starter i vinmarkerne hvor vi går ned og står midt imellem rækkerne og ser på den smukke udsigt ud i Storebælt. Her vil vi korte fortælle om årets gang i vinmarken og bland andet vise hvordan vi beskærer en vinstok.
Smutturen er ca. 200 meter ad en flad og tør jordvej. Turen i marken varer ca. 30 minutter.

Den mageløse
udsigt over Storebælt
Turen går ned over de sydvendte skråninger igennem vinmarken, og videre op på de fredede volde der ligger ned mod Kalundborg fjord, her bliver der tid til at stoppe og få vejret, medens vi nyder den fantastiske udsigt over Storebælt mod Fyn. Voldene er et fantastisk syn, når alt står i fuldt flor med mange små og sjældne fredede blomster og urter.

Tilbage på vingården fortsætter turen ind i vineriet. Her bliver I ført dybere ind i de facinerende metoder, vi bruger, når vi gærer mosten til vores præmierede RÖS vine i de store gæringstanke, smager, analyserer i laboratoriet og korrigerer vinen til perfektion før den endelig lagres.

Ikke alt ender som vin,
en del bliver til spiritus
Turens næstsidste punkt er vores destilleri, der i sandhed er en historie for sig. Her fra dette fantastisk smukke kobberapparat, kommer de ædle dråber vi alle kender så godt, men hvordan bliver de egentlig skabt?

Vi slutter smutturen af med et glas velfortjent kølig RÖS vin. Det betyder meget for os at vinen smages og opleves og det er gerne her at alle spørgsmålene kommer frem.

Detaljer

Dato:
18 maj
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
kr.125
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://dyrehoj-vingaard.dk/kategorier/18-rundvisninger-vinsmagninger-og-arrangementer-i-vinbaren/149-smuttur-rundvisning/

Arrangør

Dyrehøj vingaard
E-mail
betina@dyrehojgaard.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Dyrehøj vingaard
Røsnæsvej 254
Røsnæs, Kalundborg 4400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside