SMAGEKASSEN TIL DIT MIDDAGSSELSKAB

- Dette er den perfekte intro til dansk vin

Vil du give dine gæster den perfekte intro til dansk vin? De skal selvfølgelig have lokal vin til lokal mad, og du skal være værten, som guider dem igennem og giver dem en fantastisk aften.

DanishWine.com har besøgt utallige danske vingårde, fået de fantastiske historier om vinene og smagt på det meste. Vi er nu klar med vores smagekasser til den perfekte middag. Du får en flaske bobler, en rødvin eller hvidvin til hovedretten og runder af med en sød hedvin. Dette er den perfekte kombination.

En SMAGEKASSE TIL AT GØRE DIG TIL DEN PERFEKTE VÆRT

Du får ikke bare tre flasker vin. Du får tre flasker vin nøje kurateret af Yulia og Christopher. Desuden er der andre overraskelser i kassen, som gør dig til den bedste vært. 

Giv dine gæster en uforglemmelig aften i dansk vins tegn. 

Smag på Danmark

Denne smagekasse er din chance for at smage på Danmark. Fra de kølige kyster i Nordjylland til de solrige bakker på Fyn, hver flaske repræsenterer et stykke af Danmark. Det er en rejse gennem vores landskab, vores kultur og vores stolthed.

Bliv en Del af Oplevelsen

Så hvorfor vente?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få besked, når smagekassen er klar. Lad Yulia og Christopher guide dig gennem Danmarks vingårde, en flaske ad gangen.
Skål for dansk vin!